opoka.photoopoka.org.pl
2019-03-12 12:15
Maciej Górnicki / stopaborcji.pl

Oświadczenie dla rodziców przeciwko lekcjom LGBT w szkołach

Fundacja Pro-prawo do życia przygotowała antypedofilskie oświadczenie dla rodziców i zachęca do składania go u dyrektorów szkół i przedszkoli. To odpowiedź na forsowanie tzw. "edukacji" seksualnej według Standardów WHO przez homoseksualne lobby LGBT.

Autor/źródło: Janusz Migura, licencja: CC BY

Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski podpisał deklarację LGBT, której celem jest wprowadzenie we wszystkich stołecznych szkołach "edukacji" seksualnej według Standardów WHO i zajęć oswajających dzieci z homoseksualizmem. Władze Warszawy nie kryją także, że planują rozszerzyć tego typu "edukację" również na przedszkola. 4 latki mają uczyć się o masturbacji, 6 latki o wyrażaniu zgody na seks, a 9 latki na temat pierwszych doświadczeń seksualnych i orgazmu

Podobne plany wobec dzieci mają władze Gdańska, gdzie w ubiegłym roku przyjęto tzw. Model na rzecz Równego Traktowania, zakładający "edukację" seksualną na terenie szkół w tym mieście. O próbach wprowadzania "edukacji" seksualnej słychać również w innych miastach i miejscowościach w całej Polsce. Co więcej, "edukatorzy" seksualni już od dawna wchodzą do szkół na terenie całego kraju pod pozorem organizowania zajęć o "tolerancji", "dyskryminacji" czy "dojrzewaniu". W praktyce, w trakcie tego typu lekcji oswaja się dzieci z patologiami seksualnymi, w szczególności z homoseksualizmem.

Aby pomóc rodzicom obronić dzieci przed zgorszeniem, Fundacja Pro-prawo do życia przygotowała oświadczenie, które można złożyć u dyrektora szkoły i wychowawcy. Dzięki temu dokumentowi, rodzice z góry nie wyrażają zgody na uczestnictwo swoich dzieci w lekcjach, warsztatach, spotkaniach, apelach, pogadankach itp a także w wyjściach pozaszkolnych, które związane są z obszarem działań tzw. "edukatorów" seksualnych. Za pomocą oświadczenia rodzice zobowiązują również szkołę do informowania z wyprzedzeniem na temat wszelkich podejrzanych zajęć, aby móc reagować poprzez nieposyłanie dziecka na lekcje.

Wzór oświadczenia można pobrać ze strony: www.stoppedofilii.pl/oswiadczenie. Na stronie www.stoppedofilii.pl można również znaleźć darmowy poradnik dla rodziców dotyczący przeciwdziałania pedofilii w szkołach i przedszkolach swoich dzieci.

Linki zewnętrzne:

Kliknij aby zobaczyć newsy zawierające wybrany tag: LGBT, rodzice, szkoła, oświadczenie, przedszkole, edukacja seksualna, masturbacja