2021-09-06 13:35
AC / Centrum Prasowe PAP

NOWE CENTRUM PRASOWE PAP: multimedialny obiekt w sercu Warszawy

Centrum Prasowe PAP to atrakcyjny i prestiżowy obiekt konferencyjny w samym centrum Warszawy. Od września konferencje prasowe i debaty organizujemy w nowocześnie zaprojektowanych wnętrzach, wyposażonych w multimedialny sprzęt. Zapewniamy kompleksową obsługę medialną oraz szerokie dotarcie do mediów.

Autor/źródło: Centrum Prasowe PAP (2)

Nowe wnętrza centrum konferencyjnego PAP to przede wszystkim duży krok w stronę nowoczesnych technologii. Salę wyposażyliśmy w ściany wideo, systemy akustyczne gwarantujące najwyższą jakość dźwięku oraz specjalistyczne oświetlenie, dopasowane do potrzeb operatorów kamer i fotografów. Z myślą o prelegentach zaprojektowaliśmy VIP-room, gdzie w ciszy i komfortowych warunkach mogą się przygotować do konferencji lub porozmawiać indywidualnie z dziennikarzami.

„Oddajemy do dyspozycji klientów Centrum Prasowego PAP nie tylko nowoczesne technologie, ale też nasze wieloletnie doświadczenie. Zespół PAP zrealizował już kilka tysięcy spotkań i konferencji oraz transmisji i multimedialnych relacji z wydarzeń. Obecność w Centrum Prasowym PAP to dla naszych klientów i gości gwarancja doskonałej realizacji, ogromnego prestiżu i komfortu oraz szerokiego zasięgu oddziaływania” – powiedział prezes PAP Wojciech Surmacz.

Pomagamy w opracowaniu zakresu merytorycznego spotkania, przygotowaniu oprawy graficznej oraz promocji wydarzenia. Dzięki publikacji zapowiedzi spotkania w Kalendarium Wydarzeń PAP oraz przesłaniu takiej informacji do dziennikarzy docieramy do szerokiego grona mediów, zainteresowanych danym tematem.

Centrum Prasowe PAP to nie tylko miejsce organizacji interesujących wydarzeń. Specjalizujemy się także w kompleksowej obsłudze medialnej, realizowanej przez doświadczony zespół dziennikarsko-operatorski. Przygotowujemy relację tekstową, materiał wideo z wypowiedziami uczestników spotkania oraz fotorelację, a całość publikujemy w Codziennym Serwisie Informacyjnym oraz na portalach Agencji. W ten sposób docieramy do mediów ogólnopolskich oraz lokalnych.

Realizujemy spotkania w trzech formułach: stacjonarnej, hybrydowej oraz online, łącząc się z prelegentami na całym świecie. Tłumaczenia spotkań na wybrany język obcy odbywają się online lub stacjonarnie, w kabinach specjalnie dostosowanych do potrzeb tłumaczy. Realizujemy szeroką transmisję online: na wybranych portalach PAP, stronach internetowych i w mediach społecznościowych partnerów.

Zapoznaj się z nową ofertą Centrum Prasowego PAP i zarezerwuj termin na swoją konferencję prasową.

Źródło informacji: Centrum Prasowe PAP

Logo PZU

Zamieszczone na stronach internetowych portalu https://opoka.org.pl/ i https://opoka.news materiały sygnowane skrótem „PAP” stanowią element Serwisów Informacyjnych PAP, będących bazami danych, których producentem i wydawcą jest Polska Agencja Prasowa S.A. z siedzibą w Warszawie. Chronione są one przepisami ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych oraz ustawy z dnia 27 lipca 2001 r. o ochronie baz danych. Powyższe materiały wykorzystywane są przez Fundację Opoka na podstawie stosownej umowy licencyjnej. Jakiekolwiek ich wykorzystywanie przez użytkowników portalu, poza przewidzianymi przez przepisy prawa wyjątkami, w szczególności dozwolonym użytkiem osobistym, jest zabronione. PAP S.A. zastrzega, iż dalsze rozpowszechnianie materiałów, o których mowa w art. 25 ust. 1 pkt. b) ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, jest zabronione.

2021-09-06 15:21:09

„Nasza Wspólna Misja”: spotkanie na temat ochrony nieletnich

Od początku 2017 roku prof. Hanna Suchocka, wraz z innymi członkami Papieskiej Komisji ds. Ochrony Nieletnich, zajmuje się organizacją regionalnego spotkania na temat ochrony dzieci i młodzieży dla Europy Środkowo-Wschodniej, które odbędzie się we wrześniu w Warszawie. Opowiada o genezie inicjatywy.
2021-09-06 15:27:08

Ekskomunika dla polityków popierających aborcję?

„Aborcja jest najbardziej palącym wyzwaniem dla praw człowieka w naszych czasach” – powiedział abp Cordileone. Metropolita San Francisco przywołał ekskomunikę prominentnych katolickich segregacjonistów z lat 60. jako przykład uzasadnionej odpowiedzi Kościoła dla katolickich polityków, którzy popierają moralne zło.
2021-09-06 15:33:12

Zgasł znicz 16. Paraolimpiady w Tokio

Zgaszeniem olimpijskiego znicza zakończyła się w Tokio 16. Paraolimpiada, wydarzenie, które stanowi symbol braterstwa, zaangażowania oraz determinacji w przezwyciężaniu ograniczeń i stereotypów. Uczestnictwo dwojga sportowców z Afganistanu było również wymownym świadectwem zwycięstwa pokoju nad wojną.
2021-09-06 15:47:53

Zaczynam dzień z Ewangelią

„A cały tłum starał się Go dotknąć, ponieważ moc wychodziła od Niego i uzdrawiała wszystkich”. Zadaniem Kościoła jest umożliwianie ludziom dotknięcia Jezusa. Najpełniej misja ta realizuje się w Eucharystii.
2021-09-06 15:58:02

Podejmujmy piękne dzieło wychowania

Podejmujmy piękne dzieło wychowania ufając, że jego owoce są niezniszczalne i pozostają na wieki – napisali biskupi w Liście Pasterskim Episkopatu Polski z okazji XI Tygodnia Wychowania w Polsce, który będziemy obchodzić w dniach 12-18 września br.
2021-09-06 16:09:16

Nie żyje Tomasz Knapik – jeden z najpopularniejszych polskich lektorów

Nie żyje legendarny lektor telewizyjny Tomasz Knapik. Informację o jego śmierci przekazał syn Maciej Knapik. „Od ponad dwóch miesięcy walczył z ciężkim kryzysem chorobowym”.